Acer 15,6 inch Chromebook: Grootste chromebook

Google heeft in samenwerking met een aantal laptop fabrikanten laptops uitgebracht. Ook Acer heeft in Januari een nieuwe Chromebook onthuld. De Acer Chromebook. Opvallend aan deze laptop is de grootte. Met 15,6 inch is deze laptop de grootste Chromebook op dit moment. Doordat deze laptop wat groter is, heb je meer ruimte voor goede hardware. In dit artikel bekijken we de specificaties van deze nieuwe Acer laptop.

AH-Acer-Chromebook-15-7Jaarlijks vindt er de Consumer Electronics Show plaats in Las Vegas. Het evenement waarop veel grote tech fabrikanten nieuwe toestellen, laptops, tv’s en andere gadgets aankondigen. Ook Acer was er dit jaar bij en onthulde daar de nieuwe Chromebook.

De nieuwe Chromebook is 15,6 inch groot. Ook de resolutie van het scherm is erg goed. Er zijn twee varianten, de 720p (HD-ready) en de 1080p (Full HD) variant. Gemiddeld is een Chromebook 12 inch. De grootste Chromebook voorheen was 14 inch.

Er zijn een aantal varianten van de Chromebook 15. De beste variant van de Chromebook 15 bevat een Intel Core i3-5005U processor. De snelheid van deze processor is 2 GHz. Het geheugen is 4GB wat ruim voldoende is voor een ChromeBook. Er zit een harde schijf in van 32 GB. Dit is een razendsnelle SSD schijf. Voor documenten, bestanden, foto’s en video’s kan je gebruik maken van Google Drive. Je krijgt 100 GB ruimte.

De prijs van deze Chromebooks varieren sterk. Het is afhankelijk van wat voor model jij wilt. De goedkoopste variant is ongeveer 350 euro. De duurste variant is rond de 550 euro. Via de keuzehulp op de Acer laptop pagina kan je jouw wensen opgeven, waarna er een persoonlijk advies wordt getoond.

Geplaatst in Acer

Geef een antwoord