Beste laptop 2016

Op zoek naar een nieuwe laptop, maar geen idee wat je moet kopen? Laptopkeuzes vergelijkt maandelijks voor duizenden mensen alle laptops, om zo tot een product te komen die bij hen past en die binnen de geselecteerde prijsklasse valt. Wat is nu de beste laptop? Voor welk merk kun je nu het beste gaan? Bekijk de beste laptops voor 2016!

Lees meer ›

Geplaatst in Consumenten

Nieuwe HP Spectre x360: dun, flexibel & snel

HP heeft begin deze maand een nieuwe laptop geintroduceerd: De HP Spectre x360. Een krachtige laptop, mooi design, hoge prestaties en daarnaast te gebruiken als tablet. Daarnaast zijn er nog een aantal andere opvallende punten aan deze laptop. In dit artikel lees je alles over de nieuwe HP Spectre.

Lees meer ›

Geplaatst in HP

Acer 15,6 inch Chromebook: Grootste chromebook

Google heeft in samenwerking met een aantal laptop fabrikanten laptops uitgebracht. Ook Acer heeft in Januari een nieuwe Chromebook onthuld. De Acer Chromebook. Opvallend aan deze laptop is de grootte. Met 15,6 inch is deze laptop de grootste Chromebook op dit moment. Doordat deze laptop wat groter is, heb je meer ruimte voor goede hardware. In dit artikel bekijken we de specificaties van deze nieuwe Acer laptop.

Lees meer ›

Geplaatst in Acer

Nieuwe Apple laptops: Macbooks

Het aanbod aan laptops dat Apple heeft, is in vergelijking met andere merken erg weinig. Apple heeft de MacBook Pro en de MacBook air. Andere merken hebben vaak een aantal honderden modellen. Toch heeft Apple er een nieuw model aan toegevoegd. De Macbook. Deze laptop is net als de andere MacBooks een high-end laptop en is een laptop met een uitstekend design. In dit artikel kom je alles te weten over deze nieuwe Macbook.

Lees meer ›

Geplaatst in Apple

MSI: game-laptop met goed scherm en audio

Ieder jaar zijn er diverse tests van laptops en merken. Bij de test van Laptopmag is de MSI laptop voor het eerst dit jaar meegenomen in de vergelijking van beste laptop 2015. Met een vierde positie weet MSI nog aardig hoog binnen te komen op deze lijst. MSI, een merk dat vooral bekend is bij gamers, scoorde hoog op reviews, het scherm en de audio.

Lees meer ›

Geplaatst in MSI

Nieuwe Toshiba Chromebook: review

Net als vele andere laptop merken, heeft Toshiba in samenwerking met Google een nieuwe laptop uitgebracht. Op de Chromebooks  draait het besturingssysteem Chrome OS. Deze laptops zijn klein en erg goedkoop. Hoe zit het met de prestaties van de nieuwe laptop, de Toshiba Chromebook 2? In dit artikel zoomen we in op deze nieuwe Toshiba laptop.

Lees meer ›

Geplaatst in Toshiba

Dell: grote winnaar bij beste laptop merk 2015

Op de website van Laptopmag.com wordt ieder jaar een onderzoek gedaan naar welk laptop merk het afgelopen jaar het beste is. Hierin scoort Dell verrassend hoger en is met een stijging van een 5e naar 2e postie de grote winnaar te noemen. Waar heeft Dell dit aan te danken?

Lees meer ›

Geplaatst in Dell

Beste laptop merken 2015

Welk laptop merk is het beste? Dat is een vraag die veel mensen hebben als zij een laptop kopen. Op de website van laptopmag houden ze jaarlijks een onderzoek waarin verschillende factoren met elkaar worden vergeleken. Wie is de winnaar en wie zijn de grote verliezers? In dit artikel lees je alles over de score van verschillende laptop merken.

Lees meer ›

Geplaatst in Consumenten