Nieuwe Apple laptops: Macbooks

Het aanbod aan laptops dat Apple heeft, is in vergelijking met andere merken erg weinig. Apple heeft de MacBook Pro en de MacBook air. Andere merken hebben vaak een aantal honderden modellen. Toch heeft Apple er een nieuw model aan toegevoegd. De Macbook. Deze laptop is net als de andere MacBooks een high-end laptop en is een laptop met een uitstekend design. In dit artikel kom je alles te weten over deze nieuwe Macbook.

macbook-aansluitingJaarlijks heeft Apple een aantal congressen waarop een aantal producten worden aangekondigd. Onlangs is de Apple watch aangekondigd. Bij dit evenement verwachtte iedereen al deze nieuwe gadget. Toch was de grote verrassing van deze avond de nieuwe MacBook.

De Macbook bevat een Intel Core M-Processor. Deze processor heeft enerzijds veel weg van een tablet processor, maar ook weer iets van een normale computer processor. Deze processor is iets minder krahctig dan die in de andere MacBooks zitten, maar deze processor heeft ook weer een aantal voordelen. Zo is de processor passief gekoeld, wat inhoudt dat er geen ventilator aan te pas komt. Dit maakt de laptop stiller dan andere laptops.

De laptop bevat een nieuwe aansluiting: USB-C. Dit moet alle andere aansluitingen gaan vervangen. Deze aansluiting is dus voor HDMI, USB maar ook voor stroom. USB-C is nu nog niet zo populair, maar zal later in steeds meer laptops, ook van andere merken, te zien zijn.

De MacBook is net als de andere laptops van Apple duurder dan een gemiddelde laptop. Hier krijg je weliswaar ook weer een mooie en snelle laptop voor terug. De Macbook kost ongeveer 1450 euro. Zodra de laptop beschikbaar is bij de aanbieders komt deze laptop naar voren in het advies en de vergelijker van laptopkeuzes.nl

Via

Geplaatst in Apple

Geef een antwoord