Nieuwe HP Spectre x360: dun, flexibel & snel

HP heeft begin deze maand een nieuwe laptop geintroduceerd: De HP Spectre x360. Een krachtige laptop, mooi design, hoge prestaties en daarnaast te gebruiken als tablet. Daarnaast zijn er nog een aantal andere opvallende punten aan deze laptop. In dit artikel lees je alles over de nieuwe HP Spectre.

HP Spectre x360 Modes

De HP Spectre x360 is erg dun en je kunt het scherm van de laptop 360 graden draaien. Hierdoor kan je de laptop gebruiken als tablet. Of zoals bij de tweede foto heb je er direct een standaard bij. De laptop is met 1500 gram erg licht. Weliswaar zwaarder dan een tablet, maar voor een laptop is dit erg licht. De laptop is 1,6 cm dik en heeft een scherm van 13,3 inch. De resolutie van het scherm is Full HD: 1920 bij 1020 pixels. Daarnaast is er ook een variant met een 2560×1440 beeldscherm.

De prestaties van de laptop zijn zeker niet mis. 8 GB RAM, een Intel Core I7 processor en een razendsnelle 512 GB SSD harde schijf. Deze combinatie zorgt er voor dat je nog jaren plezier zult hebben van deze laptop. Ook de batterijduur zal dit plezier verhogen, want de batterijduur is 12,5 uur.

De HP laptop ligt vanaf eind maart in de winkels en zal rond die tijd ook worden vergeleken op Laptopkeuzes.nl. De adviesprijs voor de laptop is 1049 euro. Dit is duurder dan een gemiddelde laptop, maar als je deze laptop vergelijkt met soortgelijke laptops, betaal je zeker niet te veel.

Geplaatst in HP

Geef een antwoord