Asus laptop met 4k resolutie scherm aangekondigd

Op zoek naar een goede en krachtige laptop? Asus heeft gisteren nieuwe Zenbooks aangekondigd. In deze serie van Asus zitten al veel goede laptops, maar daar kunnen er dus twee aan bij worden toegevoegd. Wat krijg je aan specificaties? En wat kost deze laptop? Meer hierover in dit artikel.

Full HD is een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hoog genoeg toch, zou je misschien zeggen. Voor Asus allen niet. Zij hebben een nieuwe laptop geïntroduceerd met 3840 bij 2160 pixels. De Asus Zenbook Pro Deze resolutie wordt ook wel 4k resolutie genoemd en is tegenwoordig steeds meer te vinden op televisies. Asus doet dit dus tegenwoordig ook in zijn laptops.

De laptop zit in een mooie aluminium behuizing en ziet er daardoor erg strak uit. De laptop is erg dun en weegt ongeveer 2 kilo. Als we gaan kijken naar de specificaties van deze high-end Asus laptop, dan zien we een Intel Core i7-4720HQ-processor en 16 GB RAM geheugen. Deze RAM geheugen is voor het besturingssysteem (Windows 8.1) en de programma’s die op de achtergrond draaien. Voor de opslag kan gebruik worden gemaakt van de standaard 256 GB SSD. Daarnaast komt er ook een variant met een 512 GB SSD harde schijf beschikbaar.

De kosten voor deze laptop zijn dan ook wat hoger, maar dan heb je ook een laptop waar je een aantal jaar zonder problemen mee vooruit kan. De laptop zal rond mei 2015 uitgebracht worden. Zodra deze beschikbaar is bij de aanbieders, zal deze laptop ook terug komen in het advies.

 

Geplaatst in Asus

Geef een antwoord