Top 5 Firefox plugins

 

Firefox heeft een enorme hoeveelheid aan handige plugins en addons die het gebruik van de browser nog veel gemakkelijker maken. Nu heeft de directie van Firefox bekend gemaakt welke plugins en addons zijn het handigst vinden. Hier volgt de top 5 van deze addons.

1) DownThemAll! Download manager
Met deze handige plugin krijg je een nieuwe download manager welke je in staat stelt je downloads handig te managen. Daarnaast kun je doormiddel van een set van zelf instelbare filters met een druk op de knop een groot aantal bestanden van een website downloaden.

http://www.laptopkeuzes.nl/wp-content/uploads/2013/02/firefox.jpg

2) NoScript Active Content Blocker
Met Noscript kun je inhoud van websites die uitgevoerd wordt stop zetten. Op deze manier kun je veel virussen en malware die je krijgt van websites al stoppen voordat je het binnen hebt gehaald. De actieve inhoud wordt namelijk alleen uitgevoerd op het moment dat je het goedkeurt, of de betreffende website in je vertrouwde lijst staat.

3) Tab Mix Plus Tab Manager
Met behulp van Tab Mix Plus kun je al je tabbladen gemakkelijk bijhouden en organiseren. Door middel van een set tools kunnen tabbladen bijvoorbeeld vastgezet worden zodat deze niet gesloten kunnen worden, en tabbladen kunnen bevroren worden zodat de pagina volkomen vast staat.

4) Go-Mobile User Agent Toggle
Met behulp van de Go-Mobile plugin geef je aan op websites dat je op een mobiel apparaat zit. Dit is extreem handig als je te maken hebt met een trage internet verbinding, of bijvoorbeeld gebruik maakt van een Data bundel waar elke byte die je download betaalt moet worden. Met Go-Mobile geeft je browser aan dat je een mobiel apparaat bent, waardoor je vaak de lichtere variant van websites ervoor krijgt.

5) ReloadEvery Page Reloader

Met ReloadEvery Page Reloader kun je een schema instellen waarmee je pagina’s op een bepaald moment herlaad. Geweldig voor pagina’s met bijvoorbeeld nieuws feeds. De instellingen zijn in te stellen tot een verversen per 5 seconden.

Geplaatst in Internet, Software

Geef een antwoord