Dell: grote winnaar bij beste laptop merk 2015

Op de website van Laptopmag.com wordt ieder jaar een onderzoek gedaan naar welk laptop merk het afgelopen jaar het beste is. Hierin scoort Dell verrassend hoger en is met een stijging van een 5e naar 2e postie de grote winnaar te noemen. Waar heeft Dell dit aan te danken?

Dell heeft de afgelopen jaar een grote groei doorgemaakt als je kijkt naar hoe zij scoren bij de beste laptops van 2015 volgens Laptopmag. Dell, wat derde scoort als bekendste computer merk, scoort tweede op deze lijst. Dell scoorde het beste op innovatie, geluid, maar scoorde ook hoog bij ondersteuning, het design en de reviews.

Dell laptop score

Wanneer we kijken naar de score van de verschillende laptop merken, zien we dat Dell het erg goed doet. Bovenaan deze lijst van Laptopmag staat al jaren Apple. Dat Dell een tweede posistie heeft weten te behalen, is erg knap. Lenovo dat ieder jaar op twee staat is verstoten, Asus dat al 3 jaar op 3 staat heeft moeten inleveren, maar Dell is daarin tegen de grote winnaar.
Best-Worst-Brands-2015-chart-final

Wanneer we naar de score gaan kijken die Dell heeft behaald op de verschillende punten, komen de Dell laptops er als volgt uit:
best-laptop-DELL-scorecard

Geplaatst in Dell

Geef een antwoord